Podaljšanje jesenskih počitnic v šolskem letu 2020/2021

Spoštovani,

obveščamo vas, da je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi Vlada RS sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov.

Ministrica za izobraževanje, znanost in športje je skladno s pristojnostmi izdala sklep, s katerim je določila, da se, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2, jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020.

Če se epidemiološka slika v državi ne bo izboljšala, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo.

Izobraževanje na daljavo bo potekalo po ustaljenem urniku, ki velja za šolsko leto 2020/2021, s pričetkom ob 8:20 (oz. 7:30, če poteka predura).

Na predmetni stopnji bodo učitelji pri posameznih predmetih namenili polovico ur (na tedenski ravni) video učnim uram preko programa Zoom, drugo polovico ur bodo učenici porabili za aktivnosti na spletnih učilnicah.

O vseh nadaljnjih odločitvah glede organizacije vzgojno-izobraževalnega dela vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času preko spletne strani.

Prejšnji prispevek

Naslednji prispevek

Prihajajoči dogodki

Trenutno ni prihajajočih dogodki.