Vabilo k vpisu v 1. razred na Osnovno šolo Prežihovega Voranca

Spoštovani starši bodočih prvošolcev!

Vabimo vas k vpisu svojega otroka v 1. razred naše osnovne šole. V šolskem letu 2021/2022 se bodo v 1. razred vpisali otroci, rojeni leta 2015.

Vpisi bodo potekali 9., 10., 11. in 12. februarja, vse dni od 8. do 12. ure in od 16. do 19. ure.

Vsak učenec iz matičnega okoliša bo po pošti obveščen o svojem terminu vpisa. Zaradi zagotavljanja kar se da varnega vpisa (z vidika preprečevanja okužbe z virusom COVID-19), vas prosimo za dosledno upoštevanje vašega termina.

Prosimo, da na vpis pridete le v primeru, če ste popolnoma zdravi, ob tem pa upoštevate vse predpisane ukrepe za zmanjševanje tveganja okužbe s COVID-19.

Na vpis ste vabljeni skupaj z otrokom.

Ogledate si lahko zbrane utrinke prejšnjih generacij prvošolčkov.

Predstavitveni video

Vljudno vas vabimo tudi na INFORMATIVNO SREČANJE staršev bodočih šolarjev, ki bo v torek, 2. februarja 2021, ob 17. uri. Srečanje bo potekalo preko progama Zoom.

Na sestanku vam bodo ravnatelj šole, psihologinja in učiteljici ter vzgojiteljici, ki poučujejo v 1. razredu, predstavili program in delo na OŠ Prežihovega Voranca ter vas seznanili s postopkom vpisa vašega otroka v 1. razred.

Prosimo vas, da nam morebitne prošnje za prepis na našo šolo posredujete preko elektronske pošte. Za dodatne informacije in pojasnila smo dosegljivi preko e-pošte katja.senica@voranc.si in petra.mustar@voranc.si ter telefona (01) 244 32 56.

Veselimo se vašega obiska!

Skip to content