Vabilo k vpisu v 1. razred na Osnovno šolo Prežihovega Voranca

Spoštovani starši bodočih prvošolcev!

Vabimo vas k vpisu svojega otroka v 1. razred naše osnovne šole.

V šolskem letu 2022/2023 se bodo v 1. razred vpisali otroci, rojeni leta 2016.

Vpisi bodo potekali v tednu med 14. 2. in 18. 2. 2022.

Vsak učenec iz matičnega okoliša bo po pošti obveščen o točnem terminu vpisa. Zaradi želje po preprečevanju okužb z virusom covid-19, vas prosimo za dosledno upoštevanje vpisnega termina.

Prosimo, da na vpis pridete le v primeru, če ste popolnoma zdravi, ob tem pa upoštevate vse predpisane ukrepe za zmanjševanje tveganja okužbe s COVID-19. Ob vpisu je potrebno izkazati izpolnjevanje PCT pogoja.

Na vpis ste vabljeni skupaj z otrokom.

Vljudno vas vabimo tudi na INFORMATIVNO SREČANJE staršev bodočih šolarjev, ki bo v četrtek, 10. februarja 2022, ob 17. uri. Srečanje bo potekalo preko progama Zoom.

Na sestanku vam bodo ravnatelj šole, psihologinja in učiteljici ter vzgojiteljici, ki poučujeta v 1. razredu, predstavili program in delo na OŠ Prežihovega Voranca ter vas seznanili s postopkom vpisa vašega otroka v 1. razred. Informacije o šoli najdete tudi na zgibanki za šolsko leto 2021/2022. Ogledate si lahko zbrane slike utrinkov naših prvošolcev.

Prosimo vas, da nam morebitne prošnje za prepis na našo šolo posredujete preko elektronske pošte.

Za dodatne informacije in pojasnila smo dosegljivi preko e-pošte katja.senica@voranc.si in teja.decman@voranc.si in telefona 01-244-32-56.

Veselimo se vašega obiska!

Zadnje novice
Vse novice
Skip to content