Spomladanske športne novice

V zadnjih 2 mesecih se je odvijalo kar nekaj šolskih športnih tekmovanj, kjer so se odlično odrezali tudi učenci naše šole.

Ekipa mlajših učenk v mali odbojki se je kot prvouvrščena ekipa iz svoje skupine prebila v nadaljevanje tekmovanja in na koncu zasedla odlično 6. mesto v mestni občini Ljubljana. Velja omeniti, da je ekipa še zelo mlada in se bo v naslednjem šolskem letu skoraj v isti sestavi zopet pomerila v šolski ligi.

V bazenu Tivoli je potekalo šolsko tekmovanje v plavanju, kjer smo imeli veliko število nastopajočih. Naši učenci pa so nas razveselili z nastopi v finalih in tudi z nekaj medaljami. Devetošolka U. M. je v disciplini 50 m prsno priplavala bronasto medaljo. Kar 2 srebrni medalji je v disciplinah 100 m mešano in 100 m prosto osvojil devetošolec L. K. Naša štafeta pa je tudi presenetila in v disciplini 4 x 50 m osvojila srebrno medaljo.

V aprilu je v Tivoliju potekal spomladanski kros. Krosa so se udeležili tako naši najmlajši učenci, kakor tudi starejši. E. K. K. je v svoji kategoriji dosegel 2. mesto, U.M. med osmošolkami 3. mesto in M.G. med devetošolkami 3. mesto.

Zadnje novice
Vse novice
Skip to content